Sep 27, 2011

Svi dresovi Partizana na jednom mestu!

Ono što je počelo pre nekoliko dana kao ideja i post sa ovog bloga, naišlo je na dobar prijem kod Vas, Partizanovaca. Postavio sam tek grubi presek dresova iz Partizanove istorije, ali posle nekoliko dana se uključilo još nekoliko ljudi sa foruma Partizan.net i evo rezultata. Ukupno 77 dresova Partizana, urađenih do najsitnijih detalja, od 1945. do danas! Može se reći da nema bitnijeg dresa Partizana koji nismo uradili.

Velika zahvalnost ide na adresu forumaša sa Partizan.net koji su mi dosta pomogli - Давид, ивано, -Joco-, banche1986, kao i svima ostalima koji su davali predloge.  Galerija je podeljena po decenijama - zbog broja dresova negde su dve decenije na jednoj slici a negde su dve slike vezane za jednu deceniju. Uživajte, komentarišite, kritikujte, hvalite...

Kliknite na slike radi veće rezolucije!

6 comments:

Anonymous said...

Svaka čast.

Alex said...

Hvala!

Anonymous said...

al odradiste ovooo...alal vam vera,sjajan posao...

Leki said...

SVAKA CAST MAJSTORI SVAKA VAM DALA.OD SVIH GROBARSKIH SAJTOVA OVAJ JE UBEDLJIVO NAJBOLJI.

Leki said...

Da neznas mozda kakvi su bili ti prvi crno-beli dresovi koje smo dobili od Juventusa.Opet ponavljam blog ti je sjajan,ima dosta da se vidi i procita.

Alex said...

Zaista ne znam kako su izgledali ti prvi dresovi dobijeni od Juventusa, niti postoji dostupna fotografija. Ipak je prošlo preko 50 godina od tada. Hvala na lepim rečima! :)