Jul 3, 2013

300.000 poseta i idemo dalje!

Pre nešto više od dve godine pokrenuo sam ovaj blog u želji da na jednom mestu sačuvam istoriju FK Partizan. Uspeh je premašio sva moja očekivanja. Pre nego što nastavimo sa postovima, slikama i sećanjima na istoriju FK Partizan, mali rezime do sada urađenog:


- blog je apsolutno nekomercijalan i jedina njegova svrha je promovisanje istorije FK Partizan, a ne materijalna dobit autora

- urađeni su profili preko 430 fudbalera koji su nosili dres Partizana (na profilima u okviru Foto arhiva se nalaze njihove slike a trenutno se dopunjuju biografije)

- pokrenuta je Facebook stranica koja je neka vrsta podrške blogu

- blog je naišao na sjajan odziv Partizanovih navijača, prosek dnevnih poseta je preko 370

- formirala se grupa saradnika i ljudi koja pomaže materijalom rad stranice i bloga (još jednom hvala svima!)

- autora bloga su kontaktirali naslednici bivših Partizanovih igrača i slali fotografije

- urađeni su intervjui za blog "Crno-bela nostalgija" sa nekoliko bivših igrača - Nikola Budišić, Vladislav Đukić, Rade Zalad, očekujemo još intervjua u budućnosti

- rad bloga i stranice aktivno prati nekoliko bivših Partizanovih fudbalera

- blog i stranica su dobili veliku podršku u vidu fotografija i saradnje od nekoliko stranica i blogova koji pripadaju navijačima drugih klubova (Stare utakmice - Hajduk Split, A-Tribina - Sloboda Tuzla, Vardarova kolekcija - Vardar Skopje, Povijest Dinama - Dinamo Zagreb) - hvala im za nesebičnu pomoć, nastavljamo saradnju!

Ostanite i dalje uz Partizan i blog "Crno-bela nostalgija", pratite, čitajte, komentarišite...i hvala vam što ste tu! Idemo do milion poseta!

Aleksandar


6 comments:

Леки said...

Само напред имате моју пуну подршку да направите од блога неку врсту црно беле енциклопедије за све навијаче и љубитеље црно белих боја, да се скупи све на једном месту.Поз.

Crno-bela nostalgija said...

Hvala Leki na podršci i na tome što redovno pratiš blog i daješ predloge i ocene!

Anonymous said...

Само напред, Ацо!!! Све најбоље,

Вук, Змајево

Crno-bela nostalgija said...

Hvala, Vuče!

Nenad Popovic said...

Podrska autoru i moram da primetim da su gramaticki perfektno pisani tekstovi, kreacija kakva se pozeleti moze a deskripcija kakva i prilici jednom Partizanovcu, jer ima sta da se opise. Napred Partizan!

Crno-bela nostalgija said...

Hvala na podršci i pre svega zato što pratite blog, onda znam da trud nije bio uzaludan!